Konto na BN: zbayno
Wysłany: 2012-11-22, 19:41 Pomogę w questach, bosach, uberach - za free
Pomogę we wszystkich trudnych questach na inferno, tankowi przydpsuje, dpsom przytankuję. Pomogę również w uberach, jako tank do mp6-7 (100k dps buffed), podobnież jako dps (175k dps buffed). Oczywiście za friko, czasami nawet mam maszynki więc się dorzucę do uberów. Jakby co piszcie tutaj lub na BN. Pozdro
Wysłany: 2012-11-23, 16:26
Nawet na BN mało kto już potrzebuje pomocy A farmienie nie jest interesujące samo w sobie. Zresztą w D2 też pomagałem, dużo więcej graczy tej pomocy faktycznie potrzebowało
damn... nie widze battle taga, wiec napisze tutaj ;p
napisales, ze srednio lubisz farmic, i ze pomozesz na inferno...
a czy 'pomoc' obejmuje również zaczęcie od nowa na HC? ^^
była by to 'pomoc' przy wyciągnięciu z HC osiągnięć... no chociaż do końca piekła bez dead'a chciałbym dojść
naturalnie zajmie to z ~20 godzin*, wiec zrozumiem, jesli odmowisz bo to konkretne zadanie...
*) oczywiscie nie mam zamiaru grać jednym ciągiem... 2-3h dziennie max
_________________ ! KUPIE Starcraft: The Board Game + Expansion !
Wysłany: 2012-12-09, 17:28
Udało się skutecznie pomóc Maćkowi (sam zarobiłem 3x organy - dzięki!:). Organy te urodziły się w bólach, w związku z tym apeluję do graczy potrzebujących pomocy o realne ocenienie możliwości (aż taki kozak nie jestem, żeby sam ogarnąć ubery - ostatecznie pomagam):) Ewentualnie proszę o zaznaczenie, abym zebrał całą ekipę do pomocy. Pozdro!
Konto na BN: Maciek#2619
Konto na IDR: maciejZzadupia
Wysłany: 2012-12-09, 17:44
Może trochę przesadziłem z poziomem mp, ale przynajmniej były emocje
Następnym razem trzeba pomyśleć nad jakimś podziałem ról w drużynie, bo teraz było to trochę chaotyczne. To były dopiero moje drugie ubery, więc brakuje mi trochę ogrania.
Mam pomysł na immortal barba z zero dmg, który mógłby wspierać 3x dps chary. Jak uzbieram machiny to może coś się wykombinuje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum