..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Błędy na stronce
Autor Wiadomość
$liwa 

Dragon


Wiek: 31
Dołączył: 11 Kwi 2005
Skąd: Teresin
Wysłany: 2006-11-13, 17:49   

Grafika już jest poprawiona, błędy literowe się zdarzają, ale jak już pisałem w komentarzu było to spowodowane późnymi godzinami pracy i co za tym idzie zmęczeniem, przepraszam za wszelkie niedociągnięcia i wszelkie uwagi proszę zgłaszać na maila sliwa@phx.pl lub pod numer GG: 8286246, będą one usuwane na bieżąco.

Cytat:
W dziale rękawice pisze "WYKONANE Z KOŚĆI REKINA RĘKAWICE"
a powinno pisać "WYKONANE Z KOŚĆI WAMPIRA RĘKAWICE"


No ja myślę, że powinno być tam napisane "WYKONANE Z KOŚCI WAMPIRA RĘKAWICE", ale jak kto woli;p
_________________
Wróciłem:)
Niedługo będzie tutaj coś ambitniejszego:D
 
 
     
Wojtek_Q 
n()()by są ble

Wiek: 26
Dołączył: 28 Sie 2006
Skąd: Radom
Wysłany: 2006-11-13, 19:24   

Błąd się pojawił bo kopiowałem i tylko zmieniłem jeden wyraz :P
Dzieki, że mnie poprawiłeś bo bym nie zauważył błędu :D :P
_________________
Ojciec Rydzyk patrzy z góry, strzeżcie się!!!
http://www.radiomawryja.pl/ << zapraszam xD
Acc: Wojtek759

 
     
Leny 
Przywódca gildii LoC


Wiek: 20
Dołączył: 20 Lip 2006
Skąd: ona
Wysłany: 2006-11-23, 23:17   

ok, widzę że drakulki już poprawione, ale zauważyłem 2 inne błądki
homunkulus nie dodaje do fcr (Szybsze Rzucanie Czarów) tylko do fbr (szybsze blokowanie)
mur bezokiego (nie mylić z lidless'em) nie dodaje do fhr (szybsze odzyskanie równowagi) tylko do fcr (patrz wyżej skrót)

chwilowo gg niedostępne wiec w topicu piszę

aha jeszcze linki do tych przedmiotów:
http://www.diablo.phx.pl/?s=u_tarcze
http://www.diablo.phx.pl/?s=u_nekromanta
_________________

CYCKI!!! Zapraszam!
 
 
     
$liwa 

Dragon


Wiek: 31
Dołączył: 11 Kwi 2005
Skąd: Teresin
Wysłany: 2006-11-24, 10:24   

Dzięx poprawione.
_________________
Wróciłem:)
Niedługo będzie tutaj coś ambitniejszego:D
 
 
     
HunterBarw 

Dołączył: 28 Gru 2006
Wysłany: 2006-12-28, 18:56   

Jest jeden zasadniczy błąd techniczny. Co chwilę przy otwieraniu jakieś tematu czy czegokolwiek wyskakuje mi jakiś błąd proxy i przekierowanie na inną stronkę. Tylko ja tak mam?
 
     
Preisiok 2!! 
PROisiok :]

Wiek: 27
Dołączył: 10 Mar 2006
Skąd: a co?chcesz wpaść?:]
Wysłany: 2006-12-28, 20:45   

wszyscy tak mają, jest osobny topic o tym.
 
     
Przemo 
Administrator
Władca Imperium



Dołączył: 14 Wrz 2004
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-28, 22:00   

Linki do tematów o Proxy Errorze:
http://diablo.phx.pl/forum/viewtopic.php?t=20851
http://diablo.phx.pl/forum/viewtopic.php?t=20173

Dodam, że administracja serwera ciągle pracuje nad wyeliminowaniem tego błędu, nie poddała się jeszcze i nie podda aż do skutku. Podejmują różne, jak do tej pory, niestety nieudane próby, np. restart serwera. Aktualnie testowany jest nowy pomysł rozwiązania problemu. To wszystko trwa długo, ale błąd niestety jest z wyższej półki, pech, że akurat dopadł nasz serwer... Na pewno w końcu error zostanie raz na zawsze naprawiony, ja mam nadzieję, że aktualnie testowane rozwiązanie okaże się skuteczne.
_________________
>> W sprawach dotyczących forum Imperium Diablo proszę pisać do Epsa.
>> W sprawach dotyczących Imperium Diablo Realm proszę pisać do Doltnita.
 
 
     
Marcin. 


Wiek: 30
Dołączył: 23 Sty 2006
Wysłany: 2006-12-31, 01:21   

jak na moj gust to juz zostalo naprawione ;) wyslalem dzis z 10postow i 0 errorow ;)
gz and thx dla Admina i wszystkich tych, ktorzy pomogli to naprawic ;)
_________________
 
 
     
Przemo 
Administrator
Władca Imperium



Dołączył: 14 Wrz 2004
Skąd: Łódź
Wysłany: 2006-12-31, 02:17   

Nie jest jeszcze naprawione niestety. Widać miałeś farta ;P
_________________
>> W sprawach dotyczących forum Imperium Diablo proszę pisać do Epsa.
>> W sprawach dotyczących Imperium Diablo Realm proszę pisać do Doltnita.
 
 
     
Trang Oul 
Władca Mroku


Konto na BN: trang0ul
Wiek: 29
Dołączył: 17 Sie 2005
Wysłany: 2007-02-24, 09:09   

Nie chcę zakładać nowego tematu, bo to mały błąd.

Hulam na Viście i Maxthonie, a na forum wyświetla, ze używam XP i badzIEwia.
_________________
Wszyscy rodzą się po to, aby umrzeć i dołączyć do mojej armii nieumarłych.
Nowa wersja mh! Działa na BN na 1.13
 
 
     
AramilS 


Wiek: 30
Dołączył: 31 Sty 2007
Skąd: Białystok
Wysłany: 2007-03-14, 21:12   

Dzisiaj pojawił mi się błąd którego jeszcze nie widziałem ;)
Cytat:
phpBB by Przemo : Critical Error

Could not connect to the database.
Access denied for user 'diablo'@'10.2.1.126' (using password: YES)

Błąd pojawił się gdy otwierałem tematy nieprzeczytane (w osobnych zakładkach). Zamiast jednego z nich było to co cytuję wyżej.
 
 
     
kill 


Wiek: 45
Dołączył: 17 Paź 2007
Wysłany: 2007-11-01, 09:01   

Czy tylko u mnie strona i forum strasznie działają już od godziny około 11-stej? Ja wiem , że jest przeciążona dużą ilością odwiedzin, ale może czas na zmianę serwera? Ten wyraźnie nie wyrabia. Praktycznie nie da się otworzyć żadnej strony! Myślę, że znalazło by się kilku chętnych na ewentualną zrzutkę na nową maszynke. Bo w obecnej postaci to trochę bezsensu się tak męczyć.
 
     
Przemo 
Administrator
Władca Imperium



Dołączył: 14 Wrz 2004
Skąd: Łódź
Wysłany: 2007-11-01, 18:33   

Dziś jest święto, ludzie mają wolne, więc więcej osób serfuje po ID i stąd te przeciążenia. Phx pracuje nad poprawieniem szybkości działania całego Wortalu, miejmy nadzieję, że niedługo odczujemy tego efekty...
_________________
>> W sprawach dotyczących forum Imperium Diablo proszę pisać do Epsa.
>> W sprawach dotyczących Imperium Diablo Realm proszę pisać do Doltnita.
 
 
     
Villhelm 
Soso - mój żywioł x]


Wiek: 25
Dołączył: 20 Lip 2007
Skąd: Tczew
Wysłany: 2007-12-14, 08:39   

A ja znalazłem coś takiego...

http://diablo.phx.pl/czytaj/unikatowe-zbroje


Zjedź całkiem na dół stony i przeczytaj ostatnie zdanie.

"Dla waszej informacji: Duch Kości jest atakiem fizycznym, ten modyfikator działa z Świętym Młotem Paladyna."


A teraz przeczytaj ten post:

http://diablo.phx.pl/foru...97e7d4eb#231126


ktoś tu nie ma racji ...
_________________
jasiekg1 napisał/a:
Ja Jasiek pro wam to mówię.
 
 
     
nagor 
Nagor


Dołączył: 15 Sty 2007
Wysłany: 2008-07-01, 11:08   

W nowym dziale Diablo 3 - przedmioty amulet jest przetłumaczony jako krótki łuk
_________________

 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo