..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Jak nagrywać filmy z Diablo 2
Autor Wiadomość
Przemo 
Administrator
Władca Imperium



Dołączył: 14 Wrz 2004
Skąd: Łódź
  Wysłany: 2005-11-07, 01:52   Jak nagrywać filmy z Diablo 2

Instrukcję jak nagrywać filmy z Diablo 2 znajdziecie TUTAJ , jak dodawać muzykę i napisy do filmów TUTAJ.
_________________
>> W sprawach dotyczących forum Imperium Diablo proszę pisać do Epsa.
>> W sprawach dotyczących Imperium Diablo Realm proszę pisać do Doltnita.
 
 
     
MasterPirek 
Very old.


Wiek: 29
Dołączył: 20 Lis 2005
Skąd: }{ E L L
Wysłany: 2005-11-27, 21:44   

Przy nagrywaniu filmu komp mi strasznie zamula czy tak jest u wszystkich? Czy tylko u mnie?
_________________

 
 
     
Mr_TeD 
MicroSoFTWorld


Konto na BN: Mr_TeD , Sinek , Sinek-
Klan: FaT , SoGT
Wiek: 29
Dołączył: 28 Kwi 2006
Skąd: Żary
Wysłany: 2006-04-28, 23:23   

Czemu jak klikam f9 to niechce mi nagrywac ???? :( Cyfry sie zmieniaja tak jak powinny
 
     
matrix 


Wiek: 28
Dołączył: 18 Gru 2005
Skąd: Toruń
Wysłany: 2006-04-29, 00:10   

MasterPirek napisał/a:
Przy nagrywaniu filmu komp mi strasznie zamula czy tak jest u wszystkich? Czy tylko u mnie?

tak, jest to u wszystkich, chyba ze ma ktos b. dobrego kompa :D i nie ma zadnych lagow ani sie nie muli :D .

Mr_TeD napisał/a:
Czemu jak klikam f9 to niechce mi nagrywac ???? Cyfry sie zmieniaja tak jak powinny

jak masz pod f9 jakaś umiejętność to wtedy ci sie nie włączy. ja mam hot key " ] " bo w zadnych grach nie jest ten guzik do niczego uzywany więc wybrałem jego do rozpoczęcia nagrywania filmow, a w razie czegos to sobie go zmieniam na jakiegoś innego
 
     
grimm 

Dołączył: 23 Mar 2006
Wysłany: 2006-04-29, 01:59   

Cytat:
tak, jest to u wszystkich, chyba ze ma ktos b. dobrego kompa :D i nie ma zadnych lagow ani sie nie muli :D .


To napisz prosze jaki to jest dobry komp. Do wczoraj myslalem, ze moj jest calkiem calkiem ale jak przeczytalem zalecana konfiguracje do HoMM5 to wymieklem.
 
     
matrix 


Wiek: 28
Dołączył: 18 Gru 2005
Skąd: Toruń
Wysłany: 2006-04-29, 07:13   

najlepszy krótko mówiąc, jeśli mam ci wymieniać co on powinien mieć to albo załóż nowy topic i podaj mi do niego link albo napisz do mnie na gg, bo zaczynamy offtopowac
 
     
pery 
n00b :D


Wiek: 29
Dołączył: 30 Lip 2005
Skąd: Bstok
Wysłany: 2006-04-29, 08:01   

Cytat:
Czemu jak klikam f9 to niechce mi nagrywac ???? :( Cyfry sie zmieniaja tak jak powinny


Reistalke d2 zrób. U mnie pomogło :)
 
 
     
matrix 


Wiek: 28
Dołączył: 18 Gru 2005
Skąd: Toruń
Wysłany: 2006-04-29, 08:09   

pery napisał/a:
Reistalke d2 zrób. U mnie pomogło

no ale zeby posuwac sie az tak daleko ??? to tylko strata czasu, lepiej jest odrazu zmienic hot key i dziala :D
 
     
pery 
n00b :D


Wiek: 29
Dołączył: 30 Lip 2005
Skąd: Bstok
Wysłany: 2006-04-29, 09:09   

Cytat:
no ale zeby posuwac sie az tak daleko ??? to tylko strata czasu, lepiej jest odrazu zmienic hot key i dziala :D


Czy ja wiem. Zmieniałem hotkeya do nagrywania i nic nie dało. Tak jak mówilem, reistall i bedzie działać :)
 
 
     
Mr_TeD 
MicroSoFTWorld


Konto na BN: Mr_TeD , Sinek , Sinek-
Klan: FaT , SoGT
Wiek: 29
Dołączył: 28 Kwi 2006
Skąd: Żary
Wysłany: 2006-04-29, 22:16   

Zmienilem klaiwsz na inny ! z f9 na " ] " probowalem z innymi klawiszami ! ale skutek jest ten sam :( Czytalem w instrukcji wszystko robie dobrze ! cyfry w gornym rogu sie pokazuja ale nagrywac niechce :(
 
     
matrix 


Wiek: 28
Dołączył: 18 Gru 2005
Skąd: Toruń
Wysłany: 2006-04-30, 10:28   

Mr_TeD napisał/a:
Zmienilem klaiwsz na inny ! z f9 na " ] " probowalem z innymi klawiszami ! ale skutek jest ten sam Czytalem w instrukcji wszystko robie dobrze ! cyfry w gornym rogu sie pokazuja ale nagrywac niechce


no to faktycznie chyba tylko reinstalka pomoże :/
 
     
Mr_TeD 
MicroSoFTWorld


Konto na BN: Mr_TeD , Sinek , Sinek-
Klan: FaT , SoGT
Wiek: 29
Dołączył: 28 Kwi 2006
Skąd: Żary
Wysłany: 2006-04-30, 14:57   

A Frapsa Mam zainstalowac tam gdzie mam diablo czy moze byc gdzie indziej ??
 
     
matrix 


Wiek: 28
Dołączył: 18 Gru 2005
Skąd: Toruń
Wysłany: 2006-04-30, 15:01   

moze byc gdzie indziej, a nawet musi, bo to jest odzielny program
 
     
adagernpall 
Only NLD

Wiek: 27
Dołączył: 04 Gru 2005
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2006-05-08, 16:02   

Ja mam pytanko, bo program odcina dużą część obrazu (prawa strona) i co mam z tym zrobić? Próbowałem zmieniać rozdzielczość i nic to nie pomogło.
_________________
Żegnam wszystkich userów. Pozdro dla Wizzarda, Nastukafszy (thx za krytykę), modów i admina Przema.
 
     
zalewa 
Gosu player


Wiek: 26
Dołączył: 06 Kwi 2006
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-05-28, 21:04   

ja tez tak mam
_________________
Gosu Player Only.....
 
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo