..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Otwarty przez: Haxite
2008-12-06, 18:12
Błąd napędu CD-ROM
Autor Wiadomość
MasmiX 

Dołączył: 06 Gru 2008
Wysłany: 2008-12-06, 18:44   

Ściągnąłem tą paczkę patchy i jak włączam grę to wyskakuje taki błąd:

Diablo II Critical Error

Error 22: a critical error has occurted while initializing DirectDraw

Edit: Włączyłem Diablo 2 Video Test, gra się włączyła i wyskoczył kolejny błąd:

Diablo II Error

Halt
Location : , #378
Expresion : Unrecoverable internal error 6ff2f668
 
     
Haxite 



Konto na IDR: Haxite
Wiek: 94
Dołączył: 07 Wrz 2007
Skąd: z choinki
Wysłany: 2008-12-06, 18:49   

Cytat:
Zrób tak jak wymaga nowy patch 1.12

"Dla użytkowników, którzy zainstalowali grę w pełnym wariancie (Full Instalation) i chcą grać bez CD:
Wszystkie pliki "MPQ" powinny zostać skopiowanie z płyt Diablo II do katalogu z Diablo II. Większość użytkowników będzie musiała tylko przekopiować plik D2Music.mpq z płyty zatytułowanej „Gra” (Play CD) lub/i D2xMusic.mpq z płyty Lord of Destruction."
Głownie właśnie to wprowadza patch 1.12a, po tym zabiegu powinno ci chodzić wszystko.
_________________
Cześć! Jestem Homer i chowam się w krzakach jak Haxite! :<
 
     
MasmiX 

Dołączył: 06 Gru 2008
Wysłany: 2008-12-06, 20:28   

Dalej nie działa

Jak instaluję grę to jest ona w wersji v1.00 i wtedy nie wyskakuje ten błąd, dopiero po tym update do v1.12a nie chce się włączyć.

Edit: Zrobiło się update do v1.12a pograłem trochę na battle.necie, wyłączyłem, włączyłem jeszcze raz i wyskoczył taki błąd:

battle.net nie może poprawnie rozpoznać używanej przez ciebie wersji programu
 
     
ciamajda 

Dołączyła: 07 Gru 2008
Wysłany: 2008-12-07, 13:38   

Mam ten sam problem. Niestety nie umiem za bardzo bawić sie Alcoholem... Jak zainstalowałam Alcohol to niby weszło mki menu Diablo pt. Graj, kiedy włączam ekran jest czarny, jak zminimalizowałam do zobaczyłam takie okno :
Diablo II Server Exception
UNHANDLED EXCEPTION
ACCES_VIOLATION (c0000005)

Już robiłam tę jazdeczke z patchami ale miałam wszystkie w katalogu :shock:
Prosze o wyrozumiałość, bo zupełnie się nie znam, potrafie tylko grać... ;)
 
     
Haxite 



Konto na IDR: Haxite
Wiek: 94
Dołączył: 07 Wrz 2007
Skąd: z choinki
Wysłany: 2008-12-07, 13:56   

ciamajda, z tobą imo problemów nie będzie, czytnij -> http://diablo.phx.pl/czyt...gry--pytanie-16
_________________
Cześć! Jestem Homer i chowam się w krzakach jak Haxite! :<
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo