..:: Forum Imperium Diablo ::..
Oficjalne Forum Dyskusyjne Serwisu Imperium Diablo

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: Rolson
2008-06-02, 22:23
Prastare zabudowania - wieża druida
Autor Wiadomość
trupek1000 


Konto na BN: Trupcio
Wiek: 30
Dołączył: 21 Lut 2008
Wysłany: 2008-06-02, 10:50   Prastare zabudowania - wieża druida

Jak to jest z tą wieżą, jak jestem w prastarych zabudowaniach i na nią kliknę, to mi każe wpisać jakiś kod.
I teraz się rodzi moje pytanie, czy ten kod można skądś wytrzasnąć, czy to jest na zasadzie strzelania totalnego i nie ma szans na poprawne strzelenie?
_________________
ACC NA BN: Trupcio
Pomoc DC + UT [ld]

 
 
     
Morfi 
Redaktor Imperium



Konto na BN: Morfinoo#2101
Dołączył: 24 Lip 2006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2008-06-02, 13:24   

Kod do wieży druida trzeba odgadnąć(podpowiem tylko, że jest to kod 4-cyfrowy). Nikt prócz 2-3 osób go nie zna, więc nikt Ci nie powie co to za kod.

Miłego odgadywania :P
 
 
     
trupek1000 


Konto na BN: Trupcio
Wiek: 30
Dołączył: 21 Lut 2008
Wysłany: 2008-06-02, 13:26   

A tam, nie będę zgadywał, bo to nie ma sensu :/
_________________
ACC NA BN: Trupcio
Pomoc DC + UT [ld]

 
 
     
Owczarnia 


Dołączył: 04 Maj 2008
Skąd: Z Kurast
Wysłany: 2008-06-02, 13:39   

Pomyłka!!! To niebyło specialnie, można skasować ten post
_________________
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu
 
 
     
Morfi 
Redaktor Imperium



Konto na BN: Morfinoo#2101
Dołączył: 24 Lip 2006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2008-06-02, 16:09   

Zależy na jakim etapie gry jesteś :] Na początku warto odgadywać kod, na późniejszym etapie gry niestety nie opłaca się.

Do ok. 10 lvl możesz spokojnie odgadywać kod, potem... tez, to nic nie kosztuje(no prócz tego tysiąca na podróż do zabudowań.) :]

A post wyżej - jak moderacja chce, to może skasować na życzenie usera :]
 
 
     
trupek1000 


Konto na BN: Trupcio
Wiek: 30
Dołączył: 21 Lut 2008
Wysłany: 2008-06-02, 16:18   

Mam już 15 poziom... A można chociaż wiedzieć co to daje czy też niezbyt?
_________________
ACC NA BN: Trupcio
Pomoc DC + UT [ld]

 
 
     
Morfi 
Redaktor Imperium



Konto na BN: Morfinoo#2101
Dołączył: 24 Lip 2006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2008-06-02, 16:25   

zależy jaki kod trafisz...

+50 do siły LUB +50 do zręczności LUB +50 do max. HP

Przy dobrym szczęściu - będzie to +100.
 
 
     
trupek1000 


Konto na BN: Trupcio
Wiek: 30
Dołączył: 21 Lut 2008
Wysłany: 2008-06-02, 16:28   

Ok, wszystko jasne już :)
Próbować nie będę raczej, bo nawet nie mam pomysłu jak zacząć... Siła czy zręczność może by się przydały, ale to tam.
Dziękuję za info, można zamknąć jak coś.
_________________
ACC NA BN: Trupcio
Pomoc DC + UT [ld]

 
 
     
Morfi 
Redaktor Imperium



Konto na BN: Morfinoo#2101
Dołączył: 24 Lip 2006
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2008-06-02, 16:29   

Także można EoT na prośbe autora tematu :]
 
 
     
Rolson 



Wiek: 30
Dołączył: 29 Lis 2005
Skąd: P(r)oland
Wysłany: 2008-06-02, 22:23   

Pm me jak EoT
_________________
★★★Zanim zapytasz - sprawdz!★★★


Sig made by Firley, THX M8 :*
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Forum należy do serwisu Imperium Diablo